De MOL op het water - knalhard spel dwars door de Biesbosch

Bij Wie is de MOL groepsuitje op het water in de Biesbosch is inbegrepen:

  • Spelleiding
  • Boothuur
  • Materialen
  • Welkomstdrankje

Prijzen per persoon
Bij minimaal 15 personen € 44,00
Bij minimaal 20 personen € 35,00
Bij minimaal 30 personen € 34,00
Bij minimaal 40 personen € 32,50
Bij minimaal 50 personen € 31,50
Prijs meer personen op aanvraag. 

Tijdsduur: 4 uur

Optioneel

  • Koelbox
  • Picknick
  • BBQ

De prijs van dit Wie is de MOL groepsuitje op het water in de Biesbosch is geldig tot 31 december 2020.

De MOL op het water

  Denken jullie de MOL te slim af te zijn? Ga dan samen met de MOL het water op in de Biesbosch. Teams gaan in sloepen de strijd met elkaar aan door het uitvoeren van verschillende opdrachten op- en langs het water. Ondertussen zit de MOL stiekem jullie overwinning te saboteren. Wie is die MOL?

Team belevenis in de Biesbosch

  We beginnen het uitje in het Bezoekerscentrum van de Biesbosch. Onder het genot van een welkomstdrankje krijgen jullie uitleg over het spel door onze spelleiders. Na deze uitleg worden jullie opgedeeld in meerdere door ons, of door jullie zelf, samengestelde teams. Elk team krijgt een eigen boot. En elk team heeft zijn eigen MOL. Het lot bepaald wie de MOL is. Daarna start het spel en navigeren de teams door Nationaal Park De Biesbosch langs de verschillende opdrachten. Spanning en sensatie gegarandeerd want welk team is het beste en wie ontdekt de MOL?

Varen door de Biesbosch

  De MOL op het water is een uniek uitje specifiek ontwikkelt voor nationaal park de Biesbosch. Als gastheren van de Biesbosch zijn wij op zoek gegaan naar de mooiste route dwars door dit natuurgebied. Nationaal Park De Biesbosch is een beschermd natuurgebied en het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Dit zorgt voor unieke flora en fauna. Als deelnemers aan dit uitje genieten jullie dus niet alleen van het spel maar ook van de prachtige omgeving.

Programmavoorbeeld:

  Een welkomstdrankje is bij dit uitje inbegrepen. Willen jullie ook een versnapering op het water dan is dat zeker mogelijk. Wij zorgen ervoor dat er een goed gevulde koelbox klaar staat op elke boot bij vertrek. Willen jullie extra lang nagenieten dan regelen wij een aansluitende lunch of BBQ in de Biesbosch. Heerlijk eten en genieten direct aan het water. 

  Wij hebben voor jullie alvast een voorbeeld programma opgesteld, deze kan natuurlijk altijd worden aangepast aan uw ideale tijdschema.

  12:30 - 13:30 uur: Start de dag met een heerlijke Brabantse koffietafel (extra mogelijkheid).
  13:30 - 13:45 uur: Jullie worden ontvangen door de spelleiders en krijgen een uitgebreide speluitleg.
  13:45 - 14:00 uur: Instructies bij de boten en vertrek uit de haven.
  14:00 - 16:30 uur: Het spel De MOL op het water door het prachtige natuurgebied van de Biesbosch.
  16:30 - 17:00 uur: Aankomst in de haven, MOL onthulling en prijsuitreiking.
  17:30 uur: OPTIONEEL Geheel verzorgde BBQ en nagenieten van de dag.

8.0/10 1 review

Reviews van gasten

Niki Reintjens

Met partner

8

Was een gezellige dag, schitterend weer en een leuke activiteit!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Vakkundig team

Het vakkundig en enthousiaste team van deze partner bedenkt en ontwikkelt al vijf jaar bijzondere uitjes in Nederland. Het succes van hun uitjes is te danken aan originaliteit, humor, gastheerschap en flexibiliteit.

Unieke en originele uitjes

Deze partner biedt twee bijzondere uitjes aan in Nationaal Park de Biesbosch. Zowel het avontuurlijke uitje Pirates of the Biesbosch als het spannende De MOL op het water. Tijdens de ontvangst en speluitleg krijgen de deelnemers een lekker kopje koffie. Daarna schepen de deelnemers in. Elke team heeft een eigen sloep. Na het uitvaren komen de verschillende spelopdrachten op – en langs het water. Deze partner is ook gastheer van de Biesbosch en ze kennen het gebied daarom op hun duimpje. Ze hebben dan ook de meest bijzondere plekken uitgezocht om de opdrachten uit te voeren. De spelelementen zijn passend bij het thema van het uitje. Bij Pirates krijgen de teams een schatkaart en gaan zelf navigeren langs verschillende opdrachten om de schat te vinden en bij de MOL op het water hebben de deelnemers meer uitdagingen in de vorm van breinbrekers en moeten ze constant alert zijn op de aanwezigheid van de MOL. Aan het einde van de onvergetelijke dag worden de winnaars bekend gemaakt.

Spanning en plezier

Naast de originaliteit van de uitjes let deze partner ook op de beleving van de deelnemers. Humor is daarbij een belangrijk element. De combinatie van varen door een mooi gebied, spanning, plezier en humor zorgt voor een blijvende herinnering. Humor komt terug in de spelvormen en de begeleiding. Het is daarmee een duidelijk kenmerk van deze bijzondere uitjes.

Gastheerschap

Er is ook aandacht voor de innerlijke mens. Desgewenst staat een goed gevulde koelbox klaar bij vertrek uit de haven en dankzij goede afspraken met restaurants in het gebied kan ook een heerlijke BBQ worden aangeboden. Zo blijft de hele groep in de feeststemming en kan er nog lang worden nagenoten.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Zeil Aanbieding informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Zeil Aanbieding en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Zeil Aanbieding maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.